Krav Maga

På vores Krav Maga hold bliver der undervist i et af verdens mest effektive selvforsvars systemer. Vi giver dig redskaberne til at håndtere en truende og farlig situation. Du lærer at forsvare dig imod slag, spark, kvælertag og andre farlige greb. 

Du bliver også undervist i den mentale del af selvforsvar, bl.a. hvordan man undgår farlige situationer, deeskalering, håndtering af stress, hvilket giver større selvtillid og større overskud i hverdagen.

 

Vores træning er bygget op således, at du får et stabilt fundament at bygge videre på. Vi tror på enkle, men gennemprøvede teknikker. Instruktørerne hos Krav Maga Østerbro træner selv dagligt, og udvikler hele tiden undervisningen så du er garanteret det højeste niveau.

Den første time er altid gratis.

Cardio

Hos Krav Maga Østerbro tilbyder vi effektiv og vanedannende træning. 

På vores cardio hold kan du forvente sjov, sveddryppende træning, imens tiden flyver afsted. Vores cardio træning er for alle, uanset alder og vi kan garantere god træning og god energi. 

Den første time er altid gratis.

Junior og Teenshold

På vores junior og teenshold er børnenes og de unge menneskers udvikling i fokus. Vi lægger vægt på at få skabt et sundt og lærerigt miljø hvor de kan udvikle sig både motorisk, fysisk og som mennesker.

Igennem fysisk træning, balance, motoriskeøvelser og selvforsvar i form af Krav Maga træning, vil vi hjælpe dit barn med at opbygge sin selvtillid, samt blive tryg ved at arbejde som par og i grupper.

Den første time er altid gratis.

Personlig træning

Personlig træning hos Krav Maga Østerbro, er en anderledes og sjov måde at komme i form på, samtidigt med at du forbedrer dine evner inden for Krav Maga og selvforsvar. 

 

Har du her i corona tiden lyst til at træne for dig selv med din egen personlige instruktør så har du nu muligheden. Vores instruktører har lang erfaring med personlig træning og ved lige præcis hvad der skal til for at nå dine mål.

 

Vil du til en samtale om et forløb hos os så klik her.